Radio Simplu

Regalitățile nu poartă verighetă, dar iată ce inele poartă Meghan Markle pe deget

GALERIE FOTO (2)

În afară de celebrele inele de logodnă, femeile din sânul familiei regale nu sunt obligate să poarte verighete. De altfel, în ritualul de căsătorie, mirii nu schimbă verighete ca la americani, motiv pentru mulți nici nu dețin o asemenea bijuterie.

Totuși, atât Kate, cât Meghan dețin câte o verighetă. Soții lor, însă, nu au și nu poartă verighete. La cea mai recentă apariție în public, și prima din timpul concediului maternal, Meghan Markle a afișat pe mână trei inele care au atras atenția tuturor.

Ei bine, specialiștii au găsit semnificația fiecărui inel. Unul dintre ele este cel de verighetă, dăruit de soțul ei, care conține două diamante din colecția Prințesei Diana, și unul „cules” din Botswana de către Harry. Celelalte două, însă, sunt o adiție colecției ei de bijuterii. Cel de-al doilea inel a fost verigheta pe care Meghan o poartă, iar al treilea este unul dăruit de Harry acum câteva zile.

Pare-se, romantic din fire, Prințul Harry n-a vrut să lase să treacă nesărbătorită prima aniversare a nunții lor. Așa se face că pe 19 mai, când au împlinit 1 an de căsătorie, Harry i-a dăruit lui Meghan un inel ”al eternității”, care practic îi promite iubire veșnică soției sale.