Radio Simplu

Tu o recunoști? Așa arăta una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi înainte să recurgă la intervențiile estetice

GALERIE FOTO (3)

Oare tu o vei recunoaște? Uite cum arăta una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi înainte să recurgă la intervențiile estetice! Nu te-ai fi așteptat la asta!

Cin’ să fie, cin’ să fie, dacă nu una dintre cele mai iubite artiste de la noi, Lora? Da, da, nu glumim deloc! O adolescentă cu privire inocentă și zâmbet jucăuș în colțul gurii, focoasa blondină reușea să atragă atenția tuturor. Anii au trecut și o dată cu ei, Lora a trecut prin mai multe schimbări, dat fiind faptul că s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni.

 

 

A simțit nevoia să-și facă anumite îmbunătățiri și ce-i drept, nu-i stă rău, însă, față de cum arăta acum câțiva ani, vedeta noastră a ajuns de nerecunoscut, în sensul bun, desigur! Pe lângă faptul că arată demențial de bine și reușește să-i înnebunească pe toți cu formele sale apetisante, Lora se numără printre vocile consacrate din România, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate.

În plus, artista nu se rușinează atunci când vine vorba de modul care arăta în trecut, căci, fotografia din adolescență a postat-o pe contul de Instagram, împărtășind cu fanii cele mai frumoase amintiri.

Pierderea mamei nu a fost ușoară pentru Lora, provocând un gol imens în sufletul artistei. În urmă cu ceva timp, blondina a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de cea care i-a dat viață, dar și un mesaj plin de emoție, prin care se citește durerea provocată de ființa iubită.

Loading...