Radio Simplu

O recunoşti? E una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi

GALERIE FOTO (2)

În trecut era o şcolăriţă inocentă, azi este o mămică şi o femeie extrem de sexy! Una dintre artistele care a făcut furori cu piesele ei de-a lungul anilor şi-a adus aminte de perioada copilăriei şi de începutul şcolii, moment pe care l-a împărtăşit cu fanii ei.

Giulia, fosta membră a trupei „Candy”, este una dintre artistele care au scris istorie în industria muzicală autohtonă. Dacă acum este o mămică extrem de sexy, pe vremea când era doar o copilă, Giulia se făcea remarcată prin zâmbetul ştrengăresc şi energia debordantă.

De curând, aceasta şi-a amintit de primele zile de şcoală şi le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali cu care a împărtăşit o fotografie din acea perioadă.

„Mini me! Îmi aduc aminte de emoţiile pe care le aveam în prima zi de şcoală şi de uniforma pe care încă o păstrez amintire. Voi aveţi emoţii pentru ziua de luni? Nu uitaţi, eu respect şcoala”, le-a atras atenţia Giulia prietenilor ei virtuali.

Băiețelul Giuliei Anghelescu și al soțului ei, Vlad Huidu, s-a născut pe 18 aprilie 2015, iar sora lui mai devreme cu trei ani si 11 zile, adică, pe 7 aprilie 2012. Tot în 2012, când micuța Antonia a fost botezată, fratele mai mic al lui Șerban Huidu s-a cununat religios cu Giulia Anghelescu.

PUBLICITATE
Giulia, este o cântăreață română de muzică pop. Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.