Radio Simplu

Reactia adorabila a fetitei care nu se poate desparti de pisicuta

Filmulete cu animale : Fetita care nu se poate desparti de pisicuta – In filmuletul de mai sus, o fetita de numai un anisor adopta un pui de pisica.

Fetita este atat de atasata de pisicuta, incat nu vrea sa ii dea drumul nici un ruptul capului.

Urmareste si tu filmuletul de mai sus, care te va impresiona cu siguranta.

Nu cred ca este un caz singular, de obicei copiii se ataseaza de animale la varste fragede.

Rase de pisici. Pisicile sunt recunoscute ca fiind independente dar acest lucru nu inseamna ca nu sunt iubitoare si afectuoase.

Unele rase de pisici sunt, cu adevarat, mai solitare si isi manifesta simpatia pentru stapani de la distanta, in timp ce altele sunt nu doar lipite de oameni, dar si foarte implicate in orice activitate domestica, parte din familie si viata casei.

Practic, cea mai mare bucurie a lor este sa fie luate in brate de stapanii lor.

Fiecare pisica este unica, la fel ca si oamenii, iar relatia dintre un om si o pisica este speciala si la fel de unica. O pisica se poate purta iubitor cu o persoana si rece distant cu alta.

Acest lucru nu inseamna ca pisica este iubitoare in general sau rece in general, ci ca ea reflecta prin comportamentul ei relatia pe care o are cu persoana in cauza, ce primeste de la acel om, ce energie, ce vibratie, ce gesturi, reflectand inapoi exact ce primeste.

Pisicile sunt animale terapeutice dar si oglinzi perfecte pentru starea de spirit dintr-o familie.

Rase de pisici. Separat de relatia stapan pisica la modul particular, exista genetic vorbind anumite rase ce au o inclinare speciala spre a fi foarte iubitoare, prezente clipa de clipa in viata oamenilor ce o ingrijesc, afectuoase si teribil de prietenoase.

Pentru multe persoane, aceasta caracteristica este obligatorie ca sa ia decizia de a avea grija de o pisica.

Indiferent cat e de inteligenta sau curata sau linistita o pisica, multi dintre noi dorim sa simtim acea iubire neconditionata pe care un animal de companie o ofera si nu doar sa ingrijim de un animal solitar si tacut.

Rase de pisici. Daca rasa ta preferata de pisica pe care o ai sau pe care o admiri nu se regaseste in topul de mai jos – realizat de Asociatia Internationala a Pisicilor in baza a zecilor de studii si opinii de la veterinari si posesori de pisici pe parcursul a peste 15 ani – nu te ingrijora sau enerva.

Poti avea o relatie speciala si afectuoasa cu pisica ta, indiferent de rasa ei. In mare masura, acest rezultat depinde de cum te porti tu cu ea, de cata iubire activa ii oferi, de cum o tratezi.

Indiferent de rasa, din clipa in care aduci in casa ta o pisicuta, asigura-te ca zi de zi timp de o luna, va priviti in ochi direct minute bune de 2-3 ori pe zi.

Acest contact vizual se impregneaza in pisica si ea va intelege ca tu esti acolo in viata ei ca sa o iubesti si sa ai grija de ea, iar fidelitatea si devotamentul ei iti vor rasplati iubirea.