Radio Simplu

Răzvan Simion, primele declarații despre nunta lui Dani Oțil: ”S-a discutat…”

A fost zarvă mare și toată lumea aștepta cu sufletul la gură detalii despre nunta lui Dani Oțil. Totul a pornit de la un comentariu pe care Mihai Bobonete i l-a lăsat prezentatorului TV. Răzvan Simion a făcut lumină și a făcut primele declarații despre nunta colegului său de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

Când toată lumea a crezut că Dani Oțil scapă de burlăcie, iar Gabriela Prisacariu va deveni doamna Oțil, Răzvan Simion ne-a spus adevărul. Prezentatorul TV a dat din casă și a mărturisit că s-a discutat pe baza acestei știri apărute în presă. Deocamdată nu va fi nicio nuntă, iar Mihai Bobonete nu este nașul lui Dani Oțil.

‘S-a discutat în redacție și a fost foarte interesant să vedem o știre făcută dintr-un comment, nici măcar dintr-un post. E foarte interesantă evoluția asta. Cred că a greșit filiația, gradele de rudenie, Bobo. A vrut să-i spună ‘Da, moșule’, pentru că Dani este moșul băiețelului său. Nu e nașul, ci este cel care l-a dat la grindă cum se zice. A fost interesant cum s-a făcut o știre dintr-un comment, acum mai urmează să se facă o știre dintr-un like. Dacă iese o știre și din chestia asta, înseamnă că trebuie să fim atenți și cu like-urile. Eu privesc mai detașat lucrurile.’, a declarat Răzvan Simion.

Totul a început când Dani Oțil a postat un mesaj pe rețelele de socializare, iar Mihai Bobonete i-a răspuns. Pentru că ne știm de când mâncam cârnăciori în bucătăria lui minusculă… Pentru că jucăm fotbal uneori… Pentru că am leșinat de râs şi când avea o țeavă în plămân, în spital… Pentru că venea la Neatza şi ne încărca pe toţi ca o baterie externă… Pentru că ia râsul în serios…’, a afirmat Dani Oţil, referindu-se la prietenul său, Bobonete. Actorul a reacţionat imediat: Mulţumesc, finule!’.

Toată lumea a interpretat că prezentatorul TV de la Antena 1 se pregătește de nuntă, iar nașul va fi chiar actorul din ‘Las Fierbinți’. Nu ne-ar surprinde dacă relația lui Dani Oțil cu Gabriela Prisacariu ar trece la următorul nivel, pentru că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine.