Radio Simplu

Răzvan Simion intră în concediu timp de o lună. Va pleca în vacanță cu Lidia Buble și cei doi copii

După atâta muncă, Răzvan Simion merită o vacanță. Emisiunea de la Antena 1, ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, intră în vacanță începând cu 2 august, iar pe 2 septembrie va începe. Prezentatorul TV are deja planuri pentru concediu.

Pe Răzvan Simion și Dani Oțil îi vedem în fiecare dimineață la Antena 1, iar acum este momentul să se relaxeze. În aproximativ trei săptămâni, emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ intră în vacanță. Pe Răzvan Simion l-am întâlnit la un eveniment monden și am fost curioși să vedem ce planuri are pentru acest concediu.

‘Din 2 august până în 2 septembrie suntem și noi în vacanță. Acum mă lăsați și pe mine să mă duc, nu? Ne întoarcem în septembrie cu forțe proaspete cum e clișeul acesta, dar 12 ani de Neatza nu știu câte forțe vom mai avea noi și cât de proaspete vor fi. Am făcut niște planuri, dar este destul de complicat. După cum ai văzut noi stăm foarte puțin timp împreună. Eu mă mulez și după planurile Lidiei, dar în august sunt concerte, emisiuni. Două, trei zile fugim de pe unde ne prinde finalul de săptămână la concerte. Ori că stăm la Cluj, ori că stăm la Timișoara mergem noi doi așa.’, a declarat Răzvan Simion.

Plănuiește o vacanță cu Lidia Buble și cei doi copii

Răzvan Simion a fost anul trecută împreună cu Lidia Buble și cei doi copii ai săi la Disneyland, însă anul acesta se gândește la o altă vacanță. Prezentatorul TV își face întotdeauna timp și pentru cei doi copii, deși are mereu timpul limitat.

‘Noi avem două săptămâni la mare pe care le petrecem și cu echipa, dar și cu cei mici. Peste două zile vin în București. Ei acum sunt mai măricei. Lucrurile sunt mai complicate. Sper să nu mai vrea Disneyland, pentru că e îngrozitor pentru un părinte. Am făcut 25.000 de pași pe zi și nu mai vreau să fac asta. Sunt niște copii modești și nu vor decât să fim împreună. La iarnă ne gândim la niște locuri mai călduroase în care ei nu au fost, dar să vedem dacă ne iese combinația. Încercăm să ne împărțim. Iarna, vara avem câte o săptămână, două cu ei, iar apoi separat să stăm și noi singurei.’, ne-a mai spus Răzvan Simion.