Radio Simplu

Răzvan Ciobanu, condus pe ultimul drum. Creatorul de modă a fost înmormântat

GALERIE FOTO (8)

Ilinca Vandici, prezentatoare la „Bravo ai stil” și-l aduce aminte pe Răzvan Ciobanu prin prisma prieteniei care s-a legat între ei pe platourile de filmare ale emisiunii. Vandici a prezentat toate cele trei sezoane de la „Bravo ai Stil” alături de Răzvan Ciobanu, care era jurat. Ciobanu a murit luni dimineață într-un teribil accident de circulație produs în județul Constanța.

Ilinca vandici și-a afișat pe Facebook mesajul de durere la adresa colegului și prietenului ei. „I will always remember you this way…. ? Dumnezeu sa-ți odihneasca sufletul in pace! ??? @razvan.ciobanu” a scris Ilinca Vandici, alături de o fotografie cu ei doi, la filmările emisiunii.

Designerul Răzvan Ciobanu, care a pierit într-un groaznic accident rutier în a doua zi de Paști, va fi înmormântat astăzi, în Cimitirul Progresul din Capitală. Trupul său neînsuflețit a fost depus la capelă încă de marți, iar în aceste zile familia și cei care i-au fost apropiați au venit la căpătâiul său pentru a-și lua rămas bun.

Mulți ar fi sceptici, dar încă din trecut oamenii consideră că glasurile păsărilor ar putea fi considerate aducătoare de vești bune sau rele. După ce preotul a terminat, în aceasta seară Slujba Stâlpilor la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu, păsările au început să cânte puternic deasupra capelei.

Din bătrâni se spune că acest lucru poate însemna că sufletul și-a găsit liniștea.

Mai mult decât atât, cu soarele aproape la asfințit, glasul oamenilor care au fost prezenți la priveghiul designerului aproape că nu s-a mai auzit în curtea cimitirului, ocazie perfecta pentru concertul oferit de păsări să fie unul cu o rezonantă puternică, aproape divină.

Imaginile de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu îți îngheață sângele în vene. Lacrimi, regrete și multă durere se citește pe chipurile celor care au venit să-l conducă pe ultimul drum. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Iulia Albu, Oana Roman, Rita Mureșan și Vica Blochina sunt printre primele vedete care au ajuns la biserica unde este depus trupul lui Răzvan Ciobanu.

Designerul va fi înmormântat astăzi, în prezența familiei, a prietenilor apropiați, dar și a oamenilor care nu l-au cunoscut personal, dar au venit să-i aprindă o lumânare.

UPDATE. Ora 12.45. Slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu s-a terminat cu un ropot de aplauze, iar Ilinca Vandici și Iulia Albu,fostele lui colege de la emisiunea Bravo, ai stil, au ținut un discurs in memoriam, pentru a-l comemora așa cum se cuvine.

Ora 12.15. La sfârșitul slujbei, preotul a trimis un mesaj pe care unii l-au considerat ca având o tentă ușor controversată: „Să ne întâlnim cu el să ne facă haine în Împărăția Cerurilor”. Cel mai probabil, acesta a încercat să transmită ideea de a ni-l aminti pe Răzvan grație talentului său profesional

Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu este dărâmat de durere. La fel si ceilalți prieteni din lumea mondenă ai designerului care și-a pierdut viața în a doua zi de Paște, în urma unui tragic accident de circulație.

Buna sa prietenă Adina Buzatu a declarat că nu va merge la înmormântare pentru că vrea să evite scandalul care s-a creat în jurul acestui tragic eveniment. În plus, Adina mărturisește că are modul său personal de a-și lua adio de la Răzvan și nu trebuie neapărat să vină la biserică.

Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului în vârstă de 43 de ani au arătat că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan.

Marți, familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanța și l-a adus la București, la capela Cimitirului Progresul.