Radio Simplu

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! A fost diagnosticat cu cancer înainte de verdictul judecătorilor

Este o răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Unul dintre agresorii celor două fete de la Caracal a fost diagnosticat cu cancer înainte de verdictul judecătorilor. Dependența de alcool i-a provocat boala cruntă. Va pieri înainte să-și ispășească pedeapsa.

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu, a primit o veste cruntă. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la ficat și este internat la infirmeria închisorii. Potrivit anumitor surse medicale, se pare că Risipițeanu se află în faza terminală a bolii.

Din informațiile existene în spațiul publice, se știe că Ștefan Risipițeanu trăia din ajutor social și că avea probleme cu alcoolul, unul dintre motivele pentru care a și făcut cancer la ficat.

Luiza și Alexandra, violate de Ștefan Risipițeanu
Reamintim că Ștefan Risipițeanu a violat-o în mod repetat pe Luiza Melencu, atunci când era sechestrată în casa lui Dincă. Acesta este acuzat doar de viol în formă agravată, însă nu și de crimă.

În ceea ce o privește pe Alexandra Măceșanu, fata de doar 15 ani a avut aceeași soartă ca și Luiza Melencu. Ștefan Risipițeanu a fost implicat și în acest caz.