Radio Simplu

Ramona Olaru, schimare după schimbare, de când s-a separat de soț! Blondina și-a îmbogățit colecția de tatuaje!

GALERIE FOTO (2)

De când s-a separat de soțul ei, Ramona Olaru face tot felul de schimbări, care mai de care mai benefice, pentru ea! De curând, blondina și-a etalat o noua colecție de tatuaje pe internet, iar urmăritorii ei de pe rețelele de socializare au fost uimiți de curajul pe care l-a avut, să se tatueze în zone mai…sensibile!

Pe contul ei de pe Instagram, Ramona Olaru a postat o fotogarfie super sexy. Îmbrăcată într-un tricou alb, transparent, care îi lăsa forma sânilor la vedere și o pereche de pantaloni negri, extrem de scurți, Ramona Olaru a făcut ravagii pe Instagram.

Cu toate acestea, detaliul care a atras atenția a fost, însă, faptul că blondina focoasă și-a făcut câteva tatuaje, care mai de care mai misterioase. Mai exact, Ramona Olaru s-a tatuat pe brațe, dar și pe picioare, iar ceea ce a ales a fost de bun gust și extrem de finuț, astfel că nu este de mirare că internauții au înroșit butonul de like și i-au apreciat curajul. Mai mult, internauții au lăudat-o pe Ramona Olaru pentru faptul că a ales câteva tatuaje micuțe, dar de efect.

Loading...