Radio Simplu

RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNŢUL AŞTEPTAT DE TOATĂ LUMEA! LIBER LA CONCEDII, LA VARĂ! CARE SUNT REGULILE PE CARE VOR TREBUI SĂ LE URMEZE, TOTUŞI

Pandemia mondială de coronavirus a stârnit numeroase controverse în rândul oamenilor care, pentru moment, nu înțeleg mare lucru din cele întâmplate. În România, oamenii se întreabă tot mai des când anume își vor putea relua viețile și dacă, în vară, pot merge în concedii, în străinătate.

Raed Arafat a făcut anunțul momentului, în plină pandemie de coronavirus! Șeful DSU a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor românilor: vom putea sau nu să mergem în concedii în străinătate, în această vară?

Raed Arafat a menționat faptul că momentan nu s-au luat decizii clare cu privire la trecerea frontierei în scop turistic. Mai mult, șeful DSU susține că multor oameni le va fi foarte teamă să călătorească peste hotare, atunci când restricțiile vor fi ridicate.

Este posibil să existe o relaxare a călătoriilor în scop turistic, dar tot limitat va fi dreptul de a ieși din țară. Eu cred că în primul rând oamenii nu vor călători. Va exista o temere în privința acestui virus. Nimic nu este clar deocamdată.

Noi am zis că este posibil să avem o revenire a virusului în toamnă, încă nu știm cum se va comporta, deci oricând poate exista o urcare a numărului de cazuri și atunci trebuie să fim pregătiți să luăm măsurile care se impun, adică noi restricții”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat la TVR.