Radio Simplu

Radu Mazăre, nuntă în închisoare! Iubita fostului primar a depus deja cererea

Pregătirile pentru nunta lui Radu Mazăre au intrat deja în linie dreaptă. Chiar dacă se află după gratii, unde execută o pedeapsă de nouă ani, dictată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța, acest lucru nu îl va opri pe fostul primar al orașului de la malul Mării Negre să-și unească destinele cu iubita sa, iar fericita zi este din ce în ce mai aproape.

Roxana, cea care îi va deveni soție fostului edil al Constanței, a demarat deja procedura necesară pentru ca nunta sa cu Radu Mazăre să aibă loc într-un timp cât mai scurt. Mai exact, tânăra a depus o cerere scrisă către conducerea Penitenciarului, solicitând organizarea ceremoniei în respectivul centru de detenție.

Vă rog să-mi aprobați căsătoria cu Radu Mazăre, aflat în custodia Penitenciarului Rahova București. Declar pe propria răspundere că nu am mai fost căsătorită și mă supun legislației în vigoare” , a solicitat iubita fostului primar.

Ce spune Mihai Mazăre despre nunta fratelui său

În urmă cu câteva zile, fratele fostului edil al Constanței a anunțat că acesta a decis să se căsătorească, deși se află încarcerat la Penitenciarul Rahova. Mihai Mazăre a dezvăluit că intenția sa este ca nunta să aibă loc la începutul lunii iulie, dacă va primi acceptul din partea conducerii centrului de detenție.

El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea penitenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat. Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat” , a declarat fratele lui Radu Mazăre.