Radio Simplu

Pune un pahar cu apă cu sare în casă ca să vezi ce se va întâmpla peste câteva zile

1. Ce este remediul apă cu sare?

Fantomele (demoni, draci, energii negative etc.) afectează oamenii și le cauzează suferință prin energia lor neagră subtilă. Energia neagră poate crea diverse probleme precum depresia, gândirea neclară sau înrăutățirea funcționării unui organ, ceea ce duce la dificultăți și mai mari, respectiv dependențe, probleme financiare sau chiar dureri de piept.

Remediul apă cu sare este un remediu spiritual simplu, însă eficient, pentru contracararea energiei negre, invizibilă și dăunătoare și pentru a o elimina din sistemul nostru. Astfel, nu ne risipim energia spirituală pentru contracararea energiei negre. În schimb, aceasta poate fi folosită pentru creștere spirituală.

2. Când să folosim remediul apă cu sare?

Fiecare dintre noi este afectat de fantome în diferite grade. Ca rezultat, cu toții avem un grad de energie neagră în corp. A face tratamentul cu apă cu sare zilnic ne ajută să eliminăm energia neagră din corp.

Tratamentul cu apă cu sare ar trebui făcut în special când există simptome precum:

Letargie

Reducerea promptitudinii

Inabilitatea de a gândi

Gânduri excesive, mai ales când sunt negative

Furie sau altă emoție extremă

Stres

Orice formă de boală fizică

Atunci când experimentăm oricare din aceste simptome de mai sus, suntem într-o stare fizică, emoțională sau spirituală slăbită. Fantomele ne atacă în această stare joasă, transmit mai multă energie negativă și chiar măresc simptomele.

Poza de mai jos este un desen realizat pe baza cunoașterii subtile a unei fantome care provoacă suferință unui persoane.

Deasemenea, află mai multe din articolul – De ce există o graniță protectoare în jurul acestui desen bazat pe cunoașterea subtilă a fantomei?

Notă: De fiecare dată când ne aflăm într-o stare mai joasă (în special la nivel spiritual), ne expunem atacurilor, doarece, în această stare fantomele (demoni, draci, energii negative etc.) au nevoie de cea mai puțină energie pentru a ne influența.

În cazurile de suferință severă, remediul apă cu sare poate fi repetat de 2-3 ori pe zi, la interval de 2-3 ore, pentru rezultate mai bune.

3. De ce avem nevoie la remediul apă cu sare?

O găleată mare

Apă pentru a umple găleata (maxim 50%) ca să acoperim gleznele, când picioarele sunt în găleată

Sare grunjoasă

Dacă nu ai la dispoziție sare grunjoasă se poate folosi și sare de mare/ sare de masă, însă eficiența remediului se va reduce la 30% (fata de tratamentul în care se folosește sare grunjoasă).

Un prosop

O salteluță pentru picioare

4. Cum este efectuat remediul apă cu sare?

4.1 Instrucțiuni pas cu pas

Pregatirea:

Umple găleata (până la 50%) cu apă, ca să acopere gleznele. Adaugă 2 lingurițe de sare grunjoasă.

Roagă-te lui Dumnezeu cu sinceritate și credință pentru a îndepărta energia neagră din tine. Deasemenea, roagă-te în mod specific pentru eliminarea energiei negre a fantomelor (demoni, draci, energii negative etc.) care te afectează. Rugăciunea este un ingredient important care îmbunătățește eficiența acestui remediu.

Tehnica:

Stai drept (pe scaun) cu picioarele în apa cu sare. Păstrează o distanță de cel puțin 2-3 cm între tălpile picioarelor. Aceasta ajută la scurgerea maximă a energiei negre. Dacă picioarele se ating, atunci se creează un obstacol în a descărca energia neagră prin picioare.

Menține picioarele în apă cu sare timp de 10-15 minute.

Cât timp picioarele sunt scufundate în apă, incantează Numele lui Dumnezeu conform religiei tale.

La final:

După terminarea remediului oferă recunoștință lui Dumnezeu și roagă-te pentru crearea unui înveliș protector în jurul tău.

Apoi, aruncă apa cu sare în toaletă și clătește găleata cu apă curată.