Radio Simplu

Pui la tigaie în sos de bere – Atât de bun încât vei mânca direct din tigaie

Se pregătește repede și se mănâncă și mai repede fiindcă e atât de delicioasă… imposibil să nu-ți placă…

Veți fi foarte mulțumită de această rețetă – Și nu numai dvs., ci și familia / prietenii / musafirii etc.

Ingrediente:

1 kg ce carne de pui (pulpe, pulpe dezosate, copănele etc.)

3 cepe medii

1 pahar de bere

condimente după gust (sare, piper, condimente pentru pui etc.)

usturoi

ulei de floarea-soarelui

Cum se prepară?

Tăiați carnea în porții mici – puteți folosi pulpe de pui, copănele, pulpe superioare, pulpe dezoasate etc., ce vă place…

Presărați carnea cu condimentele dorite. Sărați, piperați și frecați cu usturoiul zdrobit. Lăsați-o deoparte jumătate de oră.

Între timp, tăiați ceapa în sferturi de cerc. Într-o tigaie, căliți ceapa în ulei de floarea-soarelui până când se rumenește uniform…

Folosind o spatulă, împingeți ceapa la marginile tigăii, iar în mijloc puneți bucățile de pui. Se prăjește carnea pe ambele părți, timp de 6-7 minute. Apoi, trebuie să turnați berea și să lăsați carnea sub capac pentru încă 10-15 minute.

Este atât de bun încât vei mânca direct din tigaie… dacă înmuiați și pâinea în sos… deja îmi plouă-n gură…