Radio Simplu

Prognoza meteo pentru patru săptămâni. De când se strică vremea?

GALERIE FOTO (2)

VREMEA. Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru patru săptămâni.

VREMEA. Săptămâna în curs.

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu un deficit local în sud-estul teritoriului.

VREMEA. Săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în regiunile vestice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului și în zona montană
aferentă.

VREMEA. Săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

VREMEA. Săptămâna 23.09.2019 – 30.09.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, posibil deficitare, local, în regiunile centrale și nord-estice.