Radio Simplu

Profesorul pune copilul unei eleve pe bancă, dar nu ştia că gestul său este înregistrat

GALERIE FOTO (3)

Mulţi dintre adolescenţi au doar o preocupare în viaţă: aceea de a studia. Din păcate, nu toţi tinerii sunt norocoşi şi sfârşesc prin a renunţa, pentru că nu au destul timp să-şi termine şcoala. Acesta este unul dintre motivele pentru care profesorul Paulo Tisocco l-a lăsat pe fiul unei eleve să intre în sala de clasă.

O tânără mamă nu avea pe nimeni cu care să-şi lase copilul cât timp se afla la şcoală şi îi părea imposibil că va reuşi să termine studiile. Cu toate acestea, ea a avut un înger păzitor, pe numele lui, Paulo Tisocco, profesor din Santa Fe, Argentina. Pe lângă faptul că a lăsat-o pe fată să-şi aducă copilul în clasă, acesta îl masează pe cel mic până adoarme.

Profesorul le permite elevilor să-şi ia copiii la şcoală. Cazul a devenit viral când unul dintre elevi a distribuit câteva poze cu băieţelul care dormea. În descriere el a scris: „În timp ce mama învaţa şi profesorul preda lecţia, Micul Prinţ a tras un de pui de somn.”

„Ce drăguţ!” „Ce exemplu de profesor şi de mamă” şi „Când vrei cu adevărat, o poţi face!” Acestea sunt numai câteva dintre comentariile care au sosit în urma publicării pozelor. Oamenii erau încântaţi nu numai de frumosul gest al profesorului, ci şi de dorinţa şi angajamentul mamei de a-şi termina studiile.

Când a fost intervievat, Paulo Tisocco a mărturisit că sunt 5 elevi care îşi aduc copiii la clasă. Totul pentru ca părinţii lor să-şi poată realiza visul de a termina studiile!

Dati mai departe acest mesaj dacă credeţi că acest profesor merită lăudat pentru ceea ce face pentru societate.