Radio Simplu

Prodanca, în lacrimi! Dezvăluiri uluitoare despre sarcina pierdută! ”S-a oprit  din evoluție!” Când s-a întâmplat tragedia

În 2013, Anamaria a trecut printr-o drama teribilă! Însărcinată pe atunci în cinci luni, impresara avea să piardă copilul atunci când nimeni nu se aștepta.

În mod cumplit, totul s-a întâmplat într-un moment de fericire maximă, exact când vedeta era programată la clinică pentru analizele periodice de rutină și pentru a afla ce sex urma să aibă bebelușul! “Îmi doresc atât de mult o fetiță, încât abia aștept ziua în care medicii îmi vor spune dacă îi voi dărui soțului meu o zânuță! Este visul vieții mele”, declara Prodanca înainte cu doar o zi de tragedie!

Din păcate, când a făcut ecografia, Anamaria a simțit că lumea ei s-a prăbușit! “Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție și nu se mai putea face nimic pentru el! Oricât de mult ar fi avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi, au și programat-o la un avort spontan, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale!”, a povestit, la vremea respectivă, o sursă de la spital.

Anamaria Prodan a pierdut sarcina! ”O să încerce însă să treacă peste tot, nu va mai plânge” 

Ana a intrat în spital de mână cu Reghe, care a fost alături de ea tot timpul! ”Era și el cu Prodanca! A încurajat-o și i-a spus că asta este viața și trebuie să meargă mai departe! Să fie puternică! La rândul ei, Anamaria l-a strâns de mână și apoi s-a îndreptat spre sala de operații, unde a intrat imediat pe mână medicilor”, a declarat o sursă de la fața locului în presă.

Anamaria Prodan a pierdut sarcina însă, deși era distrusă sufletește pe interior, cei care au ajutat-o să depășească momentul au povestit și cât de puternică a fost ea, cel puțin în public. ”Ana a fost foarte tare din punct de vedere psihic și a gestionat foarte bine situația! Ne-a spus că o doare enorm că a pierdut copilul, dar Dumnezeu e cel care da și ia, așa că nu o să comenteze nimic. O să încerce însă să treacă peste tot, nu va mai plânge și va merge mai departe. Are o familie superbă și când lucrurile vor fi aranjate de Cel de Sus, atunci îi va dărui o fetiță lui Reghecampf!”, a dezvăluit, în 2013, o sursă de la spital pentru WOWbiz.ro.