Radio Simplu

Probleme între Cristina Ich şi Alex Piţurcă? Imagini uimitoare cu viitoarea mămică plângând

GALERIE FOTO (6)

Cristina Ich a uimit pe toată lumea după ce şi-a făcut curaj şi a anunţat pe reţelele sociale că este însărcinată. Chiar dacă această perioadă ar trebui să fie una plină de emoţii şi de bucurie, iată că lucrurile nu stau mereu aşa.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Cristina Ich, viitoarea mămică, într-o ipostază delicată. Frumoasa vedetă a fost filmată în timp ce plângea şi trăgea cu patos dintr-o ţigară. Dar să le luăm pe rând.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au ieşit la restaurant, împreună cu verişoara Cristinei, însă ceea ce ne-a atras atenţia a fost după ce aceştia au plecat de la local. În drum spre maşină, Cristina Ich părea foarte supărată şi tăcută. După ce s-a urcat la volan şi a lăsat-o, mai apoi, pe ruda sa unde avea nevoie, Cristina Ich şi iubitul ei s-au îndreptatat spre casă.

Aici a avut loc o scenă total neaşteptată. Vizibil supărată, Cristina Ich a început să plângă în timp ce vorbea la telefon. Alex Piţurcă nu a slăbit-o o clipă din ochi şi a aşteptat-o cât timp a durat conversaţia.

Situaţia părea destul de tensionată între cei doi, iar la un moment dat, după ce au coborât în faţa blocului, Cristina Ich este luată în braţe de către Alex Piţurcă şi sărutată, în semn de împăcare.

Să fie vorba de probleme serioase, sau sarcina a făcut-o mult mai sensibilă pe Cristina Ich care se consumă din orice? Rămâne de văzut. Noi îi dorim sarcină uşoară şi aşteptăm cu bucurie veşti bune.

sursa: www.spynews.ro