Radio Simplu

Prințul William i-a pus o poreclă drăguță fiicei sale, Charlotte

Prințul William a fost surprins strigându-și fiica, Prințesa Charlotte, după porecla pe care i-a dat-o. Și este chiar drăguță și elegantă.

William, Kate și cei trei copii ai lor s-au jucat în aer liber, în grădina creată de ducesa de Cambridge, Chelsea Flower Show. Prințul William a dovedit că este un tată care se implică în creșterea copiilor săi atunci când i-a liat pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să viziteze grădina mamei lor. Familia Cambridge a petrecut o oră jucându-se în această grădină, explorând grădina și căsuța în copac și s-au dat într-un leagăn de funie. Într-un video în care copiii se joacă, William se aude strigându-și fiica după o poreclă foarte drăguță, notează The Mirror. Când a chemat-o pe Charlotte să îl ajute să se dea în leagăn, el a strigat-o „Mignonette”.

În franceză „mignonette” înseamnă „micuț, dulce, delicat și drăguț”. O altă definiție mai veche arată că poate însemna „gentil” și „blând”. Ducii au o poreclă simpatică și pentru Prințul George: „Tips”. Încă nu se știe dacă au o poreclă și pentru micul Louis, care a împlinit în luna aprilie un an. Kate își strigă soțul „Baldy” (n.r cheliosul), în timp ce William o alintă DoD (Ducesa de Dolittle). Sursă foto: Hepta
Citeşte întreaga ştire: Prințul William i-a pus o poreclă drăguță fiicei sale, Charlotte