Radio Simplu

Prințul William a părăsit-o pe EA pentru a fi cu Kate Middleton. Cum arată fosta iubită a lui William

GALERIE FOTO (2)

Toți știm cum a început relația dintre Prințul William și modesta Kate Middleton. Amândoi erau studenți la Universitatea St. Andrews, iar Kate s-a făcut remarcată la o prezentare de modă studențească, unde a purtat o rochie-plasă, cu vedere la lenjeria intimă.

Imediat după acest moment, William i-a cerut numărul de telefon și a insistat ca aceasta să accepte un date cu ea. Numai că, la acea vreme, prințul Marii Britanii nu era tocmai un bărbat liber. El se iubea la acea vreme cu o altă colegă de facultate, pe nume Carly Massy-Birch. Aceasta din urmă era tot o fată simplă, asemenea lui Kate.

Vorbind peste ani despre relația lor, Carly a mărturisit că aveau o relație foarte degajată. Sunt o fată de la ţară. Cred că asta a fost ce ne-a legat. William era cu un an mai mare şi s-a întâmplat să ne întâlnim pe holurile St. Andrews. Era un spaţiu mult prea îngust încât să nu-l întâlneşti. (…) Ne-am înţeles bine şi cred că ne-am fi înţeles la fel de bine şi dacă nu era nicio implicaţie romantică. A fost o chestie care se-ntâmplă pur şi simplu în facultate, o romanţă obişnuită.”, a declarat, peste ani, Carly.

N-a contat, însă, pentru William. Odată ce a pus ochii pe Kate, n-a mai dat înapoi. Acesta a vrut, pur și simplu, să formeze un cuplu cu aceasta.