Radio Simplu

Prințesa de Monaco a purtat una dintre cele mai bătrânicioase ținute. De ce nu ia exemplu de la Kate și Meghan?

GALERIE FOTO (2)

În Principatul Monaco, lucrurile sunt simple. Există Albert al II-lea, Prinț de Monaco, soția lui Charlene, fostă olimpică la înot și moștenitorii lor, gemenii Jacques și Gabriella. O familie restrânsă, care reușește să strângă simpatia tuturor supușilor lor regali.

Totuși, prințesa Charlene de Monaco e departe de a fi o suverană în toată regula. Dacă la alte Case Regale, precum cea britanică ori cea spaniolă, regina întotdeauna are ținute alese, semnate de designeri cunoscuți, în Principatul de Monaco lucrurile stau ușor diferit.

Cu un istoric sportiv în spate, soția Prințului de Monaco e cât se poate de puțin interesată de modă. Ea poartă ținute simpliste, de regulă albe, negre ori nude, cu un croi în A, care-i pun în evidență silueta alungită. Totuși, la o apariție recentă, Charlene avea o apariție cât se poate de plictisitoare.

Ea purta un outfit deux-pieces, într-un gri petrol, cu un aer masculin. Costumul, format dintr-o pereche de pantaloni și un sacou deloc cambrat, era cât se poate de plictisitor și bătrânicios. De-o lungime îndoielnică și cu un croi larg, pantalonul nu-i venea deloc bine prințesei de Monaco. Voi ce părere aveți?