Radio Simplu

Primarul de la Blãgesti, supãrat foc pe asistatii-vedete, Vulpita si Viorel: “sunt ieftini de minte”!

REACTII… Blãgestiul nu se lasã! Dupã ce cã Vulpita-Veronica si Viorel si-au tras dupã ei toatã familia la televizor, iatã cã nici primarul Alec Chirilã nu vrea sã rãmânã mai prejos. A iesit cu declaratii publice si, în loc sã îsi apere consãtenii, care, iatã, sunt tinuti la o emisiune cu largã audientã, de aproape o lunã de zile, de producãtorii care stiu bine sã le exploateze naivitatea, primarul Chirilã i-a fãcut pe cei doi protagonisti “ieftini de minte”. Atât i-a trebuit prezentatoarei de la “Acces Direct”, care i-a amintit primarului Chirilã faptul cã cei doi “ieftini la minte” si cu familiile lor l-au votat, probabil, cu speranta cã, având un primar atât de… mintos, le va fi si lor mai bine în comunitate. Cumva, obiectivul lor a fost împlinit, cãci, ani de zile, Viorel si Veronica Stegaru au huzurit pe baza ajutorului social dat de primarul Chirilã. “Dacã tãcea, filosof rãmânea”, au concluzionat, amuzati, privitorii ciudatei telenovele a sotilor Stegaru.

Între toate dilemele iscate în ultima lunã, în care sotii Stegaru au fãcut carierã la televizor, un lucru e cert: Viorel este tatãl fetitei de 2 ani. Emisiunea “Acces Direct” nu s-a lãsat, pânã nu a fãcut si testul de paternitate, care a surescitat interesul audientei. Sub ochii soacrei Ilinca, a cãrei prezentã la TV, în direct, în platou, îi face pe multi sã întrebe dacã nu cumva familia Stegaru chiar are de gând sã se mute cu totul la Antena 1, testul a arãtat cã Viorel este 99,9% tatãl fetitei. Au rãmas, asadar, fãrã rãspuns, întrebãrile “de control”, de-un ridicol absolut, lansate de Viorel cãtre amantul Marian (cum îl cheamã pe doctorul cu care a nãscut Vulpita, ce înãltime avea copilul la nastere, etc). Ei bine, si cu dilema aceasta clarificatã, ce i-ar mai putea retine pe vasluieni la “Acces Direct”, se întreabã privitorii. Ei bine, creativii producãtori ai emisiunii au mai identificat o… gãselnitã: îi scot pe cei doi soti la curãtat gunoaie, într-o campanie nationalã, la care, chipurile, Viorel, de capul lui, ar fi achiesat din dragoste pentru naturã. “Sâmbãtã, sã vinã toatã lumea la curãtat gunoaiele. Spun detaliile pe instagram”, a anuntat, pompos, Viorel Stegaru. Se pare cã, asa stând lucrurile, emisiunea cu naivii din Vaslui intrã în prelungiri.

Amendã uriasã pentru “Vulpita”!

Dupã critici vehemente pe care emisiunea “Acces Direct”, cu vasluieni expusi în fel si chip la televizor, le-a primit din partea membrilor Consiliului National al Audiovizualului, amenda uriasã administratã de CNA nu a mai fost o surprizã. Este vorba despre 100.000 de lei, dati pentru ceea ce specialistii din institutie au considerat cã nu este altceva decât un “spectacol al degradãrii umane”. Producãtorii emisiunii au încercat sã se apãrere, spunând cã este vorba despre cazul unor oameni simpli, care au avut un motiv întemeiat pentru care au apelat la “Acces Direct”, însã nu au mai putut justifica de ce situatia se întinde pe parcursul atâtor sãptãmâni, iar protagonistii sunt pusi în situatii care nu au legãturã cu motivul pentru care au fost adusi în fata publicului. “Telespectatorii îi plac. Ratingul aratã asta”, s-a invocat de cãtre reprezentatii emisiunii. Argumentul nu i-a convins pe membrii CNA, care cred cã prezenta “Vulpitei” si a lui Viorel la televizor este dãunãtoare si degradantã.

Sursa: Vremeanoua.ro