Radio Simplu

Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu ce viza despărțirea: „Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău”

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a postat pe contul ei de Facebook un mesaj de-a dreptul acid pentru soțul ei, Gabi Bădălău, în care și-a spus toate problemele. Vedeta a recunoscut că de mai bine de câteva luni duce o viață falsă, la care este gata să renunțe pentru binele și pentru liniștea copiilor săi. Acum, Gabi Bădălău a avut și prima reacție după postarea Claudiei Pătrășcanu.

La câteva zile de la postarea acidă făcută de Claudia Pătrășcanu pe contul ei de Facebook în care le mărturisea tuturor că renunță la viața falsă pe care o ducea și a oferit un răspuns concret la întrebarea „de ce nu mai postează fotografii cu soțul ei”, spunând că acesta „și-a vândut sufletul pe nimic” și nu i-a păsat de nimeni și nici măcar n7u s-a mai implicat în creșterea acestora și a fost complet absent din viața lor, Gabi Bădălău a postat și el pe contul său de Instagram un mesaj prin intermediul căruia le-a dat de înțeles tuturor că soția sa nu mai ține cont de lucrurile bune pe care acesta le-a făcut pentru ea și că tot ce își dorește, la supărare, este să-l înjosească și să-l denigreze.

„Cel mai josnic este acel om care în momentuil în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț” a fost mesajul lui Gabi Bădălău, la numai câteva zile de la postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu.

Loading...