Radio Simplu

Prima reacție a Andreei Marin, după ce a aflat ca Lavinia Pârva e însarcinată cu Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin se pregătește de sărbători, după a aflat că Lavinia Pârva este însărcinată, iar fanii pot să îi urmărească fiecare mișcare. Cu foarte puțin timp în urmă, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că… știe și ce cadouri vor primi aceștia din partea lui Moș Crăciun!

”L-am prins pe Mos, era in padure la Edenland , si-a facut un cort si pregateste darurile, am tras cu ochiul, stiu ce veti primi! 😊 M-a pus la treaba, cica n-am fost destul de cuminte, dar am sansa de a recupera. Asa ca azi impodobesc doi brazi, nu unul. Duminica frumoasa, ucenici ai lui Mos Craciun!”

Iar pentru ca totul să fie bine pregătit atunci când va sosi Moșul, Andreea și-a pus până și cățelușa la treabă, semn clar că nu acceptă niciun… compromis!

”La treaba! Lady lustruieste globurile … cu codita.😊”, a anunțat vedeta pe pagina sa de socializare, cu foarte puțin timp în urmă.

Cu doar puțin timp înainte ca Ștefan Bănică Jr. să anunțe, pe scena Sălii Palatului, că va deveni tată pentru a treia oară, Andreea Marin a postat pe pagina de socializare o fotografie din perioada în care era și ea… însărcinată. Și, bineînțeles, tot cu Ștefan Bănică Jr.

Este mai mult ca sigur că ”Zâna Suprizelor” a deținut mult mai devreme decât ceilalți informația conform căreia Lavinia Pârva este însărcinată, de unde și postarea respectivă, mai mult decât sugestivă. Coincidența este mult prea mare, iar Andreea Marin și-a obișnuit fanii cu postări și mesaje care trebuie citite într-o anumită cheie.

”Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi! 🤗”, a scris Andreea Marin cu ocazia aniversării a fiicei ei și a lui Ștefan Bănică Jr. La rândul său, Ștefan a spus, chiar înainte de a da vestea despre sarcina Laviniei:

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.”

Fanii Andreei s-au întrecut în a-i dori micuței tot binele din lume:

”La multi ani, frumoasei printese! Sa aiba noroc si fericire in viata, alaturi de iubirea ce i-o daruiti! La multi ani si mamei, cea care ii sta alaturi mereu! Va doresc o zi minunata, cu bucurii!”, ”Să ningă cu fulgi de iubire, răbdare și înțelepciune!Fericirea să-ți călăuzească fiecare pas plin cu sanatate radiantă!Multi ani cu bucurii alături de cei dragi!”, ”La multi ani ! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita. Iar bunul D-zeu sa-i calauzeasca pasii spre tot ceea ce e mai bun si frumos in viata.🎂🎂🎂🍭🍭🍭🌷🌷🌷”, au fost câteva dintre comentariile lăsate pe pagina de socializare a Andreei Marin.

Andreea Marina s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior în 2006, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Andreea Marin a mărturisit că divorţul de Ştefan Bănică jr. şi-a pus amprenta pe sufletul fiicei sale, în ciuda eforturilor ei de a o proteja. Vedeta a spus că fiica ei a crescut şi că deja au început să aibă mici discuţii şi să apară răzvrătirile adolescentine. Andreea Marin şi fiica ei, Violeta, au o relaţie extrem de apropiată, însă chiar şi între ele mai apar mici divergenţe. Vedeta a mărturisit că fetiţa a început deja să aibă răzvrătiri specifice adolescenţilor, însă că încearcă mereu să-i fie alături.

”Zâna” a spus că se recunoaşte în Violeta, care deşi nu a trecut printr-o traumă ca a ei – pierderea mamei, a avut şi ea suferinţele şi experienţele personale care au marcat-o. Vedeta a spus că una dintre aceastea a fost chiar divorţul ei de Ştefan Bănică jr.

Am avut ieri o discuţie cu ea, pentru că e la vârsta la care se mai răzvrăteşte, are 9 ani şi jumătate, şi se mai întâmplă. Îi spuneam că mi-ar plăcea să ne înţelegem şi atunci m-a întrebat: ”De ce crezi că eu sunt atât de bună la şcoală? Pentru că tu eşti modelul meu şi eu vreau să fiu ca tine, pentru că tu eşti perfectă?”. I-am spus că nu sunt perfectă, dar că-mi dau silinţa să fiu cât mai bună. Ea ştie deja că oamenii mari au responsabilităţile lor, însă că va veni timpul când şi ea va trebui să mă ajute. Ea are şi ea responsabilităţile ei în gospodărie: are grijă de animalele pe care ea le-a vrut. În grădină lucrăm amândouă. Împreună cu ea am trecut prin bune, dar şi prin mai puţin bune. Nu e uşor pentru un copil să treacă prin despărţirea părinţilor lui, deşi noi am avut grijă ca ea să simtă unitatea noastră în jurul ei. Copiii au capacitatea de a sesiza mult mai bine nuanţele, emoţiile, vorbim de o generaţie mult mai precoce. Mă uit la Violeta şi mă văd pe mine”, a declarat Andreea Marin.