Radio Simplu

Prima poză cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, după ce s-a zvonit că au divorţat

GALERIE FOTO (3)

După câteva zile în care au ţinut pe toată lumea în tensiune, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au apărut din nou împreună. Perioada în care nu au mai publicat fotografii împreună i-a pus pe jar pe admiratorii lor, care s-au gândit imediat la divorţ.

Bianca şi Bodi s-au fotografiat la Monaco şi au publicat pozele pe reţelele de socializare. Admiratorii au apreciat imediat imaginea şi s-au bucurat să îi vadă împreună.

„La finalul zilei tot ce contează sunt amintirile şi dragostea”, a scris Bianca Drăguşanu. De asemenea, şi-a anunţat apoi şi prietenii că ia cina alături de soţul ei, la un restaurant de fiţe din Monaco. „Ce mi place că postați poze cu voi 😉”, a scris cineva Biancăi Drăguşanu.

Ce spunea Alex Bodi despre divorţ
Alex Bodi a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că fiecare are afacerile lui și, mai mult decât atât, au petrecut fiecare timp și cu copiii lui, el cu fetițele sale, ea cu micuța Sofia. „Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (…) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (…) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi.