Radio Simplu

Prezentatoare româncă din Belgia, criticată de telespectatori pentru că este „prea însărcinată”

GALERIE FOTO (2)

Daniela Prepeliuc, o prezentatoare meteo din Belgia, a fost criticată pentru aparițiile ei recente. Femeia în vârstă de 35 de ani este originară din Rădăuți și stabilită în străinătate de peste 25 de ani. Din toamna anului 2019, ea prezintă rubrica Meteo la postul de televiziune RTBF.

Daniela Prepeliuc este însărcinată și mulți telespectatori s-au arătat deranjați de faptul că poartă în continuare haine mulate, care îi pun în evidență burtica de gravidă.

„Cum poate Daniela să apară live în asemenea ţinute? Cu toţii suntem sinceri şocaţi! Mi se pare că e o formă de voyeurism, i se vede toată burta“, ”E bine să fii gravidă şi să afişezi asta pe un ecran mic, dar ce face ea e ridicol. Ar face bine să-şi aleagă hainele în spiritul bunului simţ“, ”Doamna Meteo, însărcinată până în gât, sincer, ar trebui să vă revizuiţi garderoba foarte neatrăgătoare. Sarcina este un lucru frumos, dar în acest caz este prea mult!“, ”Domnişoara are de gând să nască în direct? Ar fi grozav şi interesant“, sunt câteva dintre comentariile negative, făcute în special de femei, relatează 3dots.ro.

Publicațiile din Belgia i-au luat apărarea româncei Daniela Prepeliuc
„Ne-ar plăcea foarte mult ca în 2020, o prezentatoare să își poată face treaba fără să fie nevoită să suporte observații sexiste”, a spus Amélie Bruers, jurnalistă la RTBF, conform tv5monde.com

„Prea subțire, prea mare, prea negru, prea bătrân, prea tânăr, prea însărcinată. Aceste comentarii sunt cu atât mai șocante, deoarece provin mai ales din partea femeilor; un singur bărbat a scris. O reducem pe Daniela Prepeliuc, nu numai la fizicul ei, ci și la garderoba ei. Nici un cuvânt despre meseria ei, prezentarea, dicția ei”, a mai declarat aceeași jurnalistă din Belgia.

Între timp, pe data de 14 ianuarie, Daniela Prepreliuc a născut un băiețel și a dat vestea cea mare pe pagina ei de Instagram.