Radio Simplu

Previziuni karmice pana pe 27 ianuarie 2020. Perioada pe care o zodie nu o va uita niciodata

Previziuni karmice pana pe 27 ianuarie 2020. Perioada aceasta va fi tinuta minte de catre toate zodiile. In timp ce unele zodii vor cunoaste succesul, altele vor primi vesti grele.

ZODIILE DE AER

Gemenii sunt pusi in fata luarii unor decizii extrem de importante, iar acest lucru le va crea mult disconfort. Sa isi asculte sufletul inainte de a spune ceva.

Balantele pot planifica o calatorie in aceste zile, poate gasesc o oferta buna, pe care nu trebuie sa o scape printre degete. Pot avea discutii cu persoana iubita.

Varsatorii au parte de niste zile de care trebuie sa profite din plin, pe toate planurile. Banii vin mai usor, la munca totul pare mai usor, iar o persoana speciala isi poate face aparitia.

ZODIILE DE APA

Racii sunt nemultumiti de multe lucruri si a venit momentul sa spuna ce ii deranjeaza. Isi fac curajul sa deschida gura si sa isi ceara drepturile.

Pestii trebuie sa se preocupe mai mult de starea lor de sanatate, dar si sa acorde mai multa atentie locului de munca. Risca sa faca multe greseli in aceasta perioada.

Scorpionii sunt presati sa faca anumite lucruri, iar acest lucru nu le convine deloc. Ies din starea lor de confort, dar le va prinde tare bine pentru perioada urmatoare.

ZODIILE DE FOC

Berbecii ar trebui sa fie mai atenti in aceasta perioada la discutiile in care pot intra, fara voia lor. Cineva din familie s-ar putea sa ii puna la colt si sa le ceara socoteala.

Leii trec prin cea mai buna perioada , asa ca trebuie sa profite din plin de toate oportunitatile care apar. Pot cunoaste oameni noi, extrem de importanti pentru viitorul lor.

Sagetatorii fac pasi importanti in aceasta perioada. Se detaseaza de anumite lucruri si de persoane din trecutul lor, de la care cred ca nu mai au nimic de invatat.

ZODIILE DE PAMANT

Taurii pot avea probleme la locul de munca, asa ca ar fi bine sa fie atenti la ce fac, dar si la ce spun. In viata amoroasa, lucrurile escaladeaza rapid cu cineva cunoscut recent.

Fecioarele trebuie sa aiba mai multa grija la finante si la ce fac la serviciu. Se pot trezi mustrati pentru niste lucruri pe care le-au omis in ultima perioada.

Capricornii incep lucruri noi, cunosc oameni noi si ies din zona de confort. Noul drum ii ajuta sa se descopere si sa se cunoasca mult mai bine.

Sursa: Fabricatinromania