Ingrediente:
250 g pișcoturi
150 g cremă de brânză
150 g zahăr pudră
esență de vanilie
200 ml frișcă lichidă
500 g iaurt de piersici
2 plicuri gelatină
700 g compot piersici
100 ml frișca
Mod de preparare:
1. Pe o tavă de copt, așezăm uniform un start de pișcoturi însiropați în compot.
2. Într-un bol, punem gelatina la hidratat în 200 ml de compot, pe urmă o topim pe baie de aburi.
3. Cu ajutorul unui mixer, batem smântâna. Adăugăm crema de brânză, zahărul pudră, esența de vanilie, iaurtul de fructe și amestecăm foarte bine. Adăugăm gelatina topită și frișca bătută spumă. Amestecăm totul foarte bine.
4. Turnăm amestecul obținut peste stratul de pișcoturi. Pe deasupra, adăugăm un alt strat de pișcoturi și punem prăjitura la frigider pentru 3 ore. La final, decorăm cu felii de piersici.
Poftă bună!