Radio Simplu

Povestea studentei transgender care trăiește ca un copil de 3 ani

Camille Lola (21 ani) din Saxon, Elveția, este o tânără transgender care trăiește ca un copil de 3 ani. Ea poartă scutece, are mereu o suzetă la îndemână și refuză să ducă o viață obișnuită, de adult.

Incontinența a făcut-o să poarte scutece Camille a suferit multă vreme, în copilărie, din cauza unei afecțiuni care îi provoca scaune moi foarte des. Asta a dus la o serie de accidente neplăcute pentru ea, atât în școala generală, cât și în liceu, până în momentul în care tânăra s-a hotărât că cea mai bună metodă pentru a preîntâmpina astfel de momente stânjenitoare ar fi să poarte scutece. Neavând prieteni, Camille a descoperit în adolescență o comunitate de oameni adulți care adoră să poarte scutece, drept urmare s-a hotărât să trăiască la fel ca un copil mic, de 3 ani, și să scape de toată presiunea socială care vine la pachet cu viața de adult. Cu toate că familia apropiată a acceptat comportamentul fetei, rudele mai îndepărtate îi spun că are probleme psihice și că ar trebui să înceteze cu toată această poveste. Pe lângă pasiunea ei ciudată, de a purta scutece și a se comporta ca un bebeluș, Camille încearcă să mai facă față unei provocări. La 18 ani și-a dat seama că se identifică mai mult cu genul feminin, deși ea se născuse băiat. După diverse vizite la medici, a început un tratament hormonal și, în viitor, speră să facă și o operație pentru schimbare de sex, astfel încât tranziția ei să fie completă.

Peste o mie de oameni o urmăresc pe Camille pe Instagram În ciuda faptului că nu a avut prieteni în copilărie, peste o mie de oameni o urmăresc, în prezent, pe Camille, pe Instagram. Mai mult decât atât, din postările ei reiese că acum are și un iubit, care, la fel ca ea, poartă scutece.