Radio Simplu

Povestea fotografiei virale care a sensibilizat tot internetul. Bunicuța din Bucovina care ține în mână o pisică a strâns sute de aprecieri

Fotografia virală care a sensibilizat tot internetul a fost postată aseară pe Facebook de o tânără din Suceava.

Fotografia virală este făcută în frumoasa Bucovină și în doar câteva ore de la publicare a stârnit sute de aprecieri și de distribuiri pe Facebook.

Fotografia virală care a sensibilizat tot internetul. Bunicuța din Bucovina care ține în mână o pisică a strâns sute de aprecieri

Mandici Georgeta este tânăra din Suceava, Vicovu de Sus, care a imortalizat momentul în care bătrâna se uită peste gardul casei și ține un pisic în mână.

Bătrâna este o vecină de-a părinților Georgetei și toată lumea din sat îi spune „bunica”.

„Simplitate si bucurie prin lucruri simple!” este mesajul postat de tânăra din Suceava.

Chipul blând al femeii și fața expresivă a pisicii i-a impresionat pe internauți și în scurt timp fotografia a apărut pe profilul mai multor conturi de Facebook și Instagram.

 

„Ador poza asta, am salvat-o deja pe telefon!❤️”, este comentariul unei internaute.

Unii dintre cei care au văzut fotografia s-au sensibilizat atât de mult încât și-au amintit de bunicile care au rămas singure și își alină dorul de cei dragi cu prezența unui animal de companie.

„Dragele noastre bunice din satele unde am copilarit raman la un moment dat cu alinarea pisicutei!”„Dragele bunicuțe, copii au plecat şi au rămas numai cu pisica, aşteptând copii să mai vină acasă.”, au mai scris utilizatorii rețelelor sociale.