Radio Simplu

Povestea de viață incredibilă a cântăreței Margareta Clipa. S-a căsătorit cu cel care-i fusese naș de cununie

Povestea de dragoste dintre cântăreața de muzică populară Margareta Clipa și actualul ei soț, Gheorghe Cusiac, își are originile în copilăria celor doi. Margareta și Gheorghe se știau de copii, iar adolescența le-a adus iubirea.

Margareta Clipa nu a fost plăcută de soacră

Margareta Clipa s-ar fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui Gheorghe nu a fost de acord. Ea era o cântăreață la început de drum, în timp ce Gheorghe era inginer. Această diferență de statut dintre cei doi nu a fost pe placul mamei lui Gheorghe, astfel încât aceasta a făcut tot ce-a ținut de ea să-i vadă despărțiți: “Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, povestea Margareta Clipa în urmă cu mai mulți ani, la emisiunea Happy Hour.

Dar cei doi au ținut legătura peste ani și s-au reîntâlnit la nunta Margaretei cu primul ei soț. Gheorghe și soția lui au venit la nunta Margaretei Clipa în calitate de… nași de cununie. Dar nici măcar căsniciile pe care le avea fiecare dintre ei nu au putut să stingă sentimentele puternice care luaseră naștere încă din copilărie și se intensificaseră cu fiecare an care trecea.

Într-o zi, naşul a luat decizia de a divorţa de soţia lui şi a-şi părăsi copilul, pentru a fi cu Margareta. Ea, la rândul ei, a băgat divorţ de cel cu care trăise preţ de câţiva ani şi au devenit liberi pentru a se iubi în voie. S-au căsătorit în 2002 şi sunt împreună şi acum.