Radio Simplu

Polițistul l-a văzut pe acest tânăr care îngenunchea pe furiș lângă vagabondul adormit pe stradă. A fugit lângă el crezând că o să-l jefuiască pe bătrân, dar ce făcea de fapt adolescentul l-a lăsat în lacrimi

Această imagine a devenit virală, în ea un adolescent de culoare stă pe vine lângă un bătrân care pare că doarme pe stradă. Ce face de fapt tânărul lângă acest om a dat speranță pentru viitor tuturor celor care au auzit povestea asta.

Polițistul Eric Gaines stătea lângă un semafor când a văzut un adolescent care nu putea avea mai mult de 16 ani așezându-se în genunchi lângă un om al străzii care părea că dormea. Dar când s-a apropiat mai mult și și-a dat seama ce face, i-au dat lacrimile!

Complet marcat de această imagine, polițistul a făcut o poză care va aduce lacrimi în ochii tuturor celor care o vor vedea, tot el o va posta pe internet. Adolescentul se ruga pentru acel om al străzii! O săptămână mai târziu, fapta acestui copil împreună cu fotografia incredibilă au devenit virale în întreaga lume!

Iată ce povestește polițistul: ,,A mers până la el, a îngenuncheat și și-a pus mâna pe piciorul lui. Apoi a început să se roage”. Oamenii care așteptau cu el în stația autobuzului au ținut în loc mașina pentru el, adolescentul a terminat rugăciunea și a urcat în autobuz. Polițistul a vrut să voia să îi spună și el câteva cuvinte, dar tânărul nu a făcut asta pentru faimă, pur și simplu a făcut ce a simțit și apoi și-a văzut de treburi!

Este acest tânăr un model pentru cei de vârsta lui din toate țările lumii? Dacă crezi că este, DISTRIBUIE această poveste, poate îi va inspira și pe alții! Iată un clip despre ea: