Radio Simplu

Polițist din Capitală, găsit mort în propria casă

Este doliu în Poliția Română după ce a fost făcută publică o veste cutremurătoare. Un polițist din București a fost găsit mort în propria casă, după ce prietenii săi au alertat autoritățile printr-un apel făcut la 112. Ei le-au spus că simt un miros greu de suportat din locuința agentului și se tem de ce este mai rău. În urma primelor cercetări făcute la fața locului, anchetatorii au anunțat ce au descoperit.

Un polițist din București a fost găsit mort în propria casă
Descoperirea macabră a avut loc azi-noapte în Sectorul 4 al Capitalei după ce câțiva prieteni, alertați de vecini, care ar fi simțit un miros puternic venind din casă, au anunțat autoritățile. Când au ajuns la adresa polițistului, oamenii legii l-au găsit fără suflare în apartamentul în care ar fi locuit singur.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul de 50 de ani ar fi decedat în urmă cu aproape o săptămână și nu prezenta urme de violență pe corp. Anchetatorii au mai spus despre cazul colegului lor că nu ar fi vorba despre o moarte suspectă, relatează jurnaliștii de la Pro TV. Oamenii legii au mai dezvăluit că medicul legist care îi va face autopsia va afla ce anume i-a provocat decesul.