Radio Simplu

PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, IMAGINI SUPER SEXY. CUM A FOST SURPRINSĂ VEDETA KANAL D ALĂTURI DE UN CELEBRU MANELIST

GALERIE FOTO (4)

Plușica fosta concurentă de la Puterea Dragostei face din nou senzație printre bărbați, de data aceasta cu un costum de piele mulat. Ținuta super sexy care a atras cu siguranță toate privirile a fost folosită de blondină pentru filmarea unui videoclip.

Plușica a fost protagonista unui videoclip de manele și pentru a atrage cât mai mult atenția simpatica Marina s-a folosit de salopetă-rochiță extrem de scurtă, care îi pune în valoare calitățile fizice.

Costumul de piele purtat de Plușica a făcut impresie în rândul prietenilor virtuali, care așteaptă cu siguranță mai multe imagini cu blondina.

“Ai un corp minunat 😍”/ “Superbă❤️❤️❤️❤️”/ “Cea mai draguță concurentă din toate timpurile❤❤”/ “Ce frumoasă ești!!❤️”, câteva din comentariile fanilor.

Plușica de la “Puterea Dragostei” a devenit o zeiță după ce i-au dispărut “colăceii”
Plușica, pe numele din buletin Raluca Marina Gheorghe, a atras toate privirile când a apărut pe o plajă din Spania, unde este în vacanță. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a mai slăbit de când a declarat război kilogramelor în plus. Vă reamintim că atunci când era în casa show-ului de la Kanal D, celelalte participante au ironizat-o de multe ori din cauza greutății sale.