Radio Simplu

Plușica a pozat pe plajă și a strâns peste 1.000 like-uri! Cât a slăbit fosta concurentă de la Puterea Dragostei și cum arată în costum de baie

Plușica de la Puterea Dragostei a strâns aproape 1.000 de like-uri pe contul ei de socializare cu prima fotografie de la mare din acest an. Raluca Marina Gheorghe s-a pozat în costum de baie iar imaginea a ”incendiat” deja mediul online. În fotografie, Plușica apare mult mai slabă decât era pe vremea când era concurentă la show-ul Puterea Dragostei. La acea vreme, celelalte concurente o ironizau mereu pe tema kilogramelor în plus.

Plușica a slăbit aproximativ 7 kilograme în ultimele luni iar secretul nu este vreo dietă minune ci o micp schimbare pe care a făcut-o: a renunțat la câteva alimente pe care le consuma în exces. ”Nu mai mănânc dulciuri, am renunțat la pâine și nu mai beau suc. În plus, încerc să mănânc sănătos. Altceva nu am făcut”, a spus Marina. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei sezonul 1 era cunoscută ca o mare amatoare de dulciuri.

Plușica a fost protagonista unui pictorial sexy, la puțină vreme de la ieșirea din casa Puterea Dragostei.