Radio Simplu

Pepe spune că piesa „Îmi pasă” nu e despre Oana Zăvoranu… Fanii îl contrazic!

„Îmi pasă”, piesa lansată de Pepe de Ziua Îndrăgostiților, a stârnit un val de reacții incredibil din partea fanilor săi, iar asta și pentru că toți sunt convinși că artistul spune povestea eșecului relației dintre el și Oana Zăvoranu…

În general, linia melodică plăcută a pieselor celebrului latino lover face din ele aproape instantaneu hituri, iată că succesul fulminant al celei mai recente piesă a lui Pepe, „Îmi pasă”, l-a surprins până și pe el. Lansată chiar pe 14 februarie, piesa a ajuns imediat la inimile fanilor, însă, odată cu difuzarea videoclipului, au apărut și controversele. Versurile, care spun o istorie de dragoste cu final trist, nu sunt altceva, spun fanii artistului, decât povestea pe muzică a relației dintre Pepe și fosta lui soție, Oana Zăvoranu… Poveste care s-a sfârșit dramatic.

Iubita pe care Pepe o regretă în videoclip e leită Oana Zăvoranu

Mai mult, deși artistul este singurul personaj din viedeoclip, leitmotivul, EA, apare permanent în flash-uri scurte, sub forma unei fotografii, însă nu îndeajuns de scurte încât să nu remarci că iubita a cărei plecare artistul o regretă seamănă foarte bine cu Oana Zăvoranu. Cum piesa a adunat sute de mii de vizualizări încă de la lansare, artistul a făcut turul televiziunilor cu noul său hit. Evident, Pepe nu a scăpat nici de întrebări incomode, cărora a încercat să le răspundă cu sinceritate. Artistul a insistat însă că piesa nu are legătură cu fosta lui soție. Iată ce a declarat artistul într-un interviu exclusiv pentru PRO TV:

„Mă aşteptam să fie plăcută şi iubită de fanii mei, dar s-a întâmplat mult mai mult decât credeam. A fost un şoc şi pentru mine, m-a surprins valul de reacţii. Îmi scriu oamenii, emoţionaţi, primesc o groază de mesaje de la persoane care ascultă Îmi pasă şi plâng şi se regăsesc; îmi mai scriu oameni care, chiar dacă nu au trecut prin experinţe descrise în melodie, spun că înţeleg mai bine acest tip de suferinţă din dragoste: suferinţa bărbatului care îşi asumă că a greşit, regretă şi încă se mai gândeşte la fosta lui iubire.’

Pepe admite că și-a asumat inclusiv speculațiile fanilor

Pe de altă parte, răspunsul lui Pepe cu privire la acuzațiile fanilor, nu a convins, deși artistul susține că piesa lui nu e despre Oana… „Îţi dai seama că eu mi-am asumat piesa cu totul, cu toate reacţiile pe care le poate stârni. Dar eu, dacă lansez ceva, lansez pentru că eu cred în acea melodie, nu stau să mă gândesc oare ce o să zică unii, oare ce or să gândească alţii? Până la urmă, ştii ce e imporant pentru mine? Să nu rămâi indiferent când mă asculţi. Să îţi stârnesc o emoţie, e cel mai important şi uman. Iar dacă vii la concertul meu, te trec prin toate stările, asta face un adevărat artist, cel puţin din punctul meu de vedere”, a declarat el pentru PRO TV.

Într-adevăr, artistul și-a atins scopul – a stârnit emoție și nu ne-a lăsat indiferenți. Însă pe fanii săi, cărora le place să creadă că Pepe încă o mai iubește pe Oana, nu i-a convins… Vă invităm să trageți singuri concluziile, urmărind videoclipul!