Radio Simplu

Pe Andreea Marin o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe sora ei. E la fel de frumoasă și de succes

GALERIE FOTO (3)

E una dintre reperele televiziunii românești, însă puțini știu amănunte despre părinții ori sora ei. Dacă relațiile intime și le-a trăit și-n văzul lumii, Andreea Marin a încercat să-și protejeze familia de ochii curioși ai lumii.

Un amănunt neștiut e, de exemplu, faptul că Andreea Marin are o soră. Aceasta este mai mică decât vedeta, însă la fel de frumoasă. Cristina Chișer are, spre deosebire de sora ei mai faimoasă, ochii albaștri și e roșcată.

Cât despre profesia ei, Cristina este o fire întreprinzătoare, încercând mai multe business-uri de-a lungul anilor. La un moment dat, a deținut un restaurant, însă afacerea n-a mers conform planului, motiv pentru care a renunțat la el.

Vorbind despre sora ei, Andreea marin recunoștea că erau mai apropiate în copilărie și că viața din prezent, mult prea agitată, nu le permite să se întâlnească pe cât de des ar dori. ”Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună „ca fetele” și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate.

Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre, ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și ghidușii. (…) Avem domnișoare cu acte în regulă, ce să mai vorbim…”, a spus Andreea Marin pe Instagram.

Loading...