Radio Simplu

Pastrama RUPE tacerea! De ce s-a casatorit, de fapt, cu Brigitte. Dovada clara ca e o nunta ARANJATA?! Saraca bruneta, d-aia nu a ras in ziua nuntii

Pastrama RUPE tacerea! De ce s-a casatorit, de fapt, cu Brigitte. Dovada clara ca e o nunta ARANJATA?! Saraca bruneta, d-aia nu a ras in ziua nuntii

De ce s-a casatorit Florin Pastrama cu Brigitte Sfat?! Dupa ce au avut nunta religioasa, pe data de 7 iulie 2019, cei doi proaspat casatoriti au fost prezenti in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea, de la PRO TV. Este emisiunea care, de cand au iesit din Ferma cei doi, le-au facut un serial identic cu cel al Biancai Dragusanu si Victor Slav, de acum cativa ani.

Acum, la cateva zile de la cununia religioasa, care a fost traditionala si tiganeasca, cei doi au spus adevarul. Florin Pastrama a marturisit adevaratul motiv pentru care s-a casatorit cu Brigitte Sfat atat de repde.

Se pare ca, in urma cu 11 ani, acesta avea o alta logodnica cu care isi planuise deja ziua cea mare. Din pacate, in apropiere de nunta lui, tatal lui Florin Pastrama a murit. Barbatul a facut infarct si, din respect si asa cum e normal, nunta lui a fost anulata.

Acum, la 11 ani de la moartea tatalui sau, Florin a facut nunta cu Brigitte Sfat ca un omagiu pentru parintele care l-a facut, l-a crescut si i-a lasat mare avere, dupa cum sustine actualul sot al lui Brigitte Sfat.

„In urma cu 11 ani trebuia sa ma casatoresc, mai aveam o luna de zile. Tatal meu la botezul nepotului meu, la sora mea a facut infarct, i s-a facut rau si s-a intamplat ce s-a intamplat. Atunci eu am anulat nunta, la momentul respectiv aveam totul pregatit, trebuia sa facem la palat la Snagov, dadusem banii, pregatisem tot. Dar in memoria tatalui meu si la cererea mamei mele am facut o nunta asa cum i-ar fi placut si lui. Brigitte n-a fost deloc de acord cu ce am facut acasa. Am simtit ca este acolo cu mine tatal meu, am facut tot ce si-a dorit el in urma cu 11 ani, cum facusem noi planul cu toti vecinii, prietenii de suflet, cu berbecuti cu lautarii” , a spus Florin Pastramă.

Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai 2019, la Primaria Voluntari. Nunta religioasa a avut loc pe 7 iulie 2019 si petrecerea la un restaurant de lux din Bucuresti. In prezent, cei doi soti lucreaza intens la un copil. Brigitte Sfat a marturisit ca urmeaza tratamente de fertilizare pentru a ramane insarcinata cat mai curand.

Loading...