Radio Simplu

Pastramă a pus stăpânire pe Porsche-ul lui Brigitte: ”Șofer a fost toată viața! Până la urmă, se va întoarce la Logan-ul lui…”

GALERIE FOTO (3)

După ce au fost protagoniștii unor momente pline de tandrețe la ”Ferma”, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au hotărât să recunoască în fața tuturor că se iubesc sincer și sunt pregătiți să înceapă o poveste de dragoste.

La scurt timp după ce au revenit în Capitală, se pare că Pastramă a pus „stăpânire” pe Porsche-ul fostei doamne Năstase

Zilele trecute, reporterii CANCAN.RO, i-a întâlnit pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, la scurt timp după ce au plecat de la sediul postului TV care difuzează emisiunea în care cei doi s-au cunoscut.

Imediat ce au revenit acasă de la ”Ferma”, musculosul „a luat în primire” bolidul de lux al iubitei sale. Și asta pentru că Florin Pastrama era cel care conducea Porsche-ul, în timp ce Brigitte a luat loc în dreapta.

După ce au părăsit curtea PRO TV-ului, cei doi s-au îndreptat spre locul de joacă pentru copii pe care-l deține fosta doamnă Năstase, în zona Pipera. La un moment dat, pentru a fenta traficul din București, Florin Pastramă a ales să circule pe linia de tramvai.