Radio Simplu

Papusa Ken a comis-o. S-a transformat in femeie si poarta fustite mult prea scurte

A renăscut ca femeie, iar acum continuă să șocheze, exact cum a făcut ca până acum! Rodrigo Alves, cel care era cunoscut odinioară drept „păpușa umană Ken” pentru înfățișarea lui modificată la extrem, s-a afișat într-o rochie scurtă și mulată, care a făcut să fie la un pas de o mega gafă vestimentară!

Rodrigo Alves, devenit acum Roddy Alves, de când și-a schimbat sexul, și-a îmbrățișat noua viață de femeie și are grijă să se afișeze în ținute cât mai sexy. Îmbrăcată cu o rochie mini, roșie și mulată, cu un decolteu adânc și generos, a întors toate privirile.

La un moment dat, atunci când s-a dat jos din mașina cu care sosise la un eveniment, a comis-o și și-a deschis picioarele în fața fotografilor prezenți la fața locului. Din fericire, a știut cum să se protejeze bine, cu poșeta pe care o purta drept accesoriu, semn că deja știe bine cum este să fie pe tocurile unei femei!

Se pregătește de o nouă operație
Să nu credeți că acum că a devenit femeie, Roddy Alves a terminat-o cu operațiile estetice. Din contră, în curând va scoate din buzunar 25.000 de euro, pentru a face o intervenție de „feminizare a feței”.

„Voi arăta ca un supermodel”, a spus Alves, conform Daily Mail. „Potrivit medicilor. Corpul meu răspunde foarte bine terapiei cu hormoni. Pielea mea este foarte fină, dar fundul și coapsele mi se măresc, iar părul îmi crește mai repede.”

După modificarea facială, mai urmează o operație pentru Alves: eliminarea mărului lui Adam.