Radio Simplu

Ozana Barabancea, COPLEȘITĂ DE DURERE! APEL DISPERAT al artistei, după TRAGEDIA din Caracal

Ozana Barabancea este devastată de durere după ororile de la Caracal. După ce suspectul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două tinere, Luiza și Alexandra, și că le-a ars trupurile, artist lirică a scris un mesaj emoționant, în care solicită zi de doliu Național pentru victimele ucigașului.

Mai jos aveti textul integral al mesajului scris de Ozana pe pagina de facebook:

“Datorita Alexandrei s a descoperit cimitirul din curtea criminalului ! Un criminal cu ștate vechi ! Ea a avut curaj , cu pretul vietii , sa dea un semnal de alarma! Sunt sigura ca sunt multi angajati in organele de stat care isi iau banii intr un mod comod ! A fi politist , sau preot sau medic inseamna sa iubesti oamenii ! Meseria asta se face doar daca iubesti oamenii .
Dumnezeu sa o ierte pe Alexandra ! Alexandra sa ne ierte pe noi , o societate de incompetenti !

Dumnezeu sa ierte toate victimele acestui criminal odios ! Puscaria este un mediu mult prea călduț pentru monstrul Gheorghe Dincă!

Eu propun Doliu National pentru toate victimele gasite in curtea aceea , si pentru toate cazurile clasate voit de catre unii, de catre altii ! Desteaptă-te , române din lenea cea de moarte !!!!!!”