Radio Simplu

Octavia Geamănu și chitaristul trupei Direcția 5 se iubesc de opt ani, însă apar rar împreună. Cum arată fiul lor?

GALERIE FOTO (2)

S-au cunoscut acum unsprezece ani, dintr-o postură profesională: el muzicianul, ea jurnalistul care îi lua interviul. Idila n-a început atunci, deși e mai mult decât evident când s-a produs scânteia. Povestea dragostei lor a început să se scrie, totuși, în urmă cu opt ani, atunci când au realizat și că le este scris să fie împreună.

Ea, frumoasă și tânără, el un bărbat curtat de multe femei, nestatornic și nefiind în căutarea unui legământ de durată. Chiar și așa, Octavia a reușit ceea ce nicio altă femeie n-a reușit: să-l facă pe Marian Ionescu să-și dorească o normalitate alături de ea. Atuurile ei ar fi maturitatea și înțelepciunea, lucruri evidențiate chiar de către muzician. ”Nu avem diferențe de opinii. Octavia e un om matur, e înțeleaptă”, spunea Marian Ionescu într-un interviu Viva.

Vorbind despre ceea ce-i ține împreună, Marian Ionescu recunoștea că Octavia Geamănu este…normalul lui: ”Motivul este dragostea. Și mai apoi toate aranjamentele se fac ținând seama de normalitate. O normalitate care nu trebuie tradusă. Există un standard, o verticală și o orizontală a normalității. Sunt unii care spun că „fiecare are normalul lui, dar nu e chiar așa. Condiția esențială e să iubești și apoi să te pliezi și pe ce vrea ea.”.

Cât despre băiețelul lor, Marian spune că a venit într-un moment în care se simte mai matur. Vorbind despre primul lui copil (n.r. are un băait dintr-o relație anterioară), muzicianul recunoaște că s-a simțit mai pregătit acum, când a devenit tată a doua oară, decât acum 30 de ani. ”Mi-a plăcut la 22 și, sigur, la fel și la 55. Evident, cu mult mai multă răbdare acum. Și parcă ai avea ceva mai multe să-l înveți. Legat de ideal, ideal e să ai copii.”, mai spunea muzicianul.