Radio Simplu

Obiceiurile enervante ale zodiilor

Cu toții avem obiceiuri enervante, iar acestea pot fi explicate de astrologie:

Berbec – fac pe șefii, cer mereu prea mult

Nu sunt deloc dornici de compromis, iar uneori trebuie pur și simplu să îi lăsăm să facă ce vor pentru că nu vor asculta de vocea rațiunii.

Taur – sunt extrem de neîndemânatici

Nu sunt deloc delicați cu obictele care se sparg ușor, ceea ce este și mai complicat pentru că sunt curioși și tactili și vor să atingă tot ce văd.

Gemeni – își schimbă părerea de zece ori pe zi

Aceștia sunt altruiști și pot vedea ambele părți ale unui argument, dar pot enerva și cel mai răbdător om din lume din cauza faptului că sunt extrem de indeciși.

Rac – sunt foarte morocănoși dimineața

Dacă nu dorm destul, nativii sunt destul de nervoși. Trebuie să avem milă de persoana care îndrăznește să îi trezească înainte să fie gata.

Leu – pot vorbi despre ei la nesfârșit

Sunt mândri de ei și pot fi extrem de gălăgioși atunci când se laudă, când mănâncă sau când se uită la un film. Dacă cineva ar inventa o telecomandă care să le dea volumul mai încet, ar fi perfect.

Fecioară – analizează totul în detaliu

Aceștia se iau de orice fie că este vorba despre ceea ce mănâncă sau ce își doresc de la un partener. Le place să judece și nu au tact ceea ce rezultă în tăceri ciudate și inconfortabile. Au standarde incredibil de înalte pe care le așteaptă de la toată lumea.

Balanță – vor abandona pe toată lumea pentru romantism

Nativii sunt acei prieteni pe care nu îi mai vezi sau de care nu mai auzi din momentul în care sunt într-o relație ca și cum ar fi dispărut complet de pe fața pământului.

Scorpion – Experți în a evita munca grea

Aceștia și-au făcut o reputație din a fugi atunci când vine vorba despre munca de jos. Dacă nu au energia potrivită, sunt mai mult o povară decât un ajutor.

Săgetător – iubito, uite ce mizerie am făcut!

Acestora le place să facă declarații mari, dar poate fi o călătorie haotică până la rezultatul final. Atunci când gătesc folosesc fiecare suprafață posibilă și fiecare instrument, iar atunci când fac duș au nevoie de cel puțin cinci prosoape.

Capricorn – brațe scurte și buzunare adânci

Știi acel prieten care uită să își aducă portofelul la restaurant? Poate că sunt zgârciți, dar muncesc mult pentru câștigurile financiare, așa că ezită atunci când vine vorba despre bani. În plus, au obiceiuri repetitie enervante și le vor face până când cineva nu va mai suporta.

Vărsători – nu sunt de încredere

Sunt relaxați, dar pot părea a fi distanți și plictisiți, exact așa cum se simt foarte des. Nu sunt confortabli cu intimitatea și au nevoie de mult timp pentru a se atașa de oameni.

Pești – sunt dezorganizați și uită tot

Nativii intră în cameră și uită de ce au venit. Își pierd cheile, ochelarii și telefoanele constant și nu își pun niciodată lucrurile în același loc. Probabil că partenerii de viață își petrec toată ziua curățând după ei.