Radio Simplu

Oana Zăvoranu, scrisoare-confesiune către mama: „Nu eram eu. Eram posedată, diavolul din mine mă batjocorea”

GALERIE FOTO (3)

Oana Zăvoranu a făcut un gest neașteptat. Bruneta a venit cu un mesaj special adresat regretatei sale mame, Marioara Zăvoranu. Cele două femei s-au certat și s-au confruntat cu mai multe probleme. Relația lor fiind una complicată.

Oana Zăvoranu, mesaj emoționant adresat mamei
Se pare că Oana Zăvoranu mai e supărată pe cea care i-a dat viață. Vedeta a postat câteva poze pe rețelele de socializare și a lăsat un mesaj special pentru Marioara Zăvoranu.

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar, cum știu și cum pot eu mai bine, toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase, de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură… ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu.
Când mă uit înapoi mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre… ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci. MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul ăsta.

Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. Și îmi cer iertare în felul ăsta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu.

Regretele Oanei Zăvoranu
„Aș da multe să pot șterge tot ce a rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că NU ERAM EU… ERAM POSEDATĂ, ȘI DIAVOLUL DIN MINE MĂ BATJOCOREA… așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge.

Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți, de fapt, cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel…ACUM ÎL AM PE DUMNEZEU ÎN INIMĂ ȘI SUFLET ȘI NU AM SĂ ÎL MAI LAS NICIODATĂ. Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veți vedea singuri, cei care încă mai aveți încredere în mine. Vă iubesc mult”, a încheiat Oana Zăvoranu, citată de libertatea.