Radio Simplu

Oana Zăvoranu, despre alăptatul în public//: ”Mi se pare GROTESC!”*

OANA ZĂVORANU. Alăptarea în public a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă de timp. Unii s-au declarat de acord cu acest lucru, alții nu. Printre cei care și-au exprimat opinia se numără și vedeta Oana Zăvoranu.

OANA ZĂVORANU. Printre cei care nu sunt de acord sub nicio forma cu acest lucru se află şi Oana Zăvoranu.

OANA ZĂVORANU. Invitată în această seară la un post de televiziune a lansat un adevărat război la adresa Cristinei Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, una dintre promotoarele alăptării în public, scrie cugetliber.ro.

OANA ZĂVORANU. „Dacă alăptează ca o vacă în public, atunci să nască în fân! Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal”, a declarat Oana Zăvoranu.

Bătaie la casa Oanei Zăvoranu. Printre protagoniști a fost și iubitul ei
OANA ZĂVORANU. Oana Zăvoranu consideră că alăptatul în public este un act absolut repulsiv şi nu este de acord cu mamele care practică acest lucru. „Mi se pare un act grotesc”, a mai spus ea.

OANA ZĂVORANU. „Nu îmi va fi niciodată rușine să îmi alaptez copilul în public! Presupusa indecenţă este doar în minţile primitive ale unora. Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât… înălțător!, a spus Cristina Sişcanu.

OANA ZĂVORANU. „Mai bine dacă Oana Zăvoranu spune că nu o să aibă copii. Mi-ar fi milă de acel copil „, a spus Cristina Siscanu.