Radio Simplu

OANA ROMAN VREA SĂ SE TRANSFORME, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE MARIUS ELISEI! CE SCHIMBARE A BIFAT VEDETA

După ce a aflat că soțul ei nu vrea deloc să fie ușă de biserică și că episoadele infidelității acestuia se repetă, Oana Roman a decis că este mult mai bine să rupă orice legătură cu Marius Elisei. Vedeta este o femeie puternică, o femeie care a reușit să treacă peste cele mai dureroase lucruri pe care i le-a pus viața în cale.

Și, cum știm cu toții că după o despărțire, orice schimbare, fie ea cât de mică, te poate face să te simți mai bine, cu siguranță la acest aspect s-a gândit și Oana Roman. Fiica fostului premier a postat pe Instagramul său o fotografie cu noua transformare pe care a bifat-o, dar și o descriere în care le mărturisește fanilor că a făcut un mic retuș la nivelul feței. Doamnele și domnișoarele știu că sprâncenele reprezintă 70% din fizionomia feței și sunt extrem de importante, așa că au fost încântate să vadă că Oana Roman a făcut o schimbare, în acest sens.

Mai exact, Oana Roman și-a tatuat sprâncenele, iar rezultatul se pare că este pe placul vedetei, mai ales că este unul foarte natural, care îi pune trăsăturile în evidență.

„No filter. No make up (fără filtru, fără machiaj, n.r.) Doar niste sprâncene minunate, care au schimbat tot! În bine, zic eu ! Multumesc” a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei postate pe rețeaua de socializare.

Ce face Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman
După ce Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv, acesta nu lasă deloc să se înțeleagă că suferă în vreun fel, în urma separării de fiica fostului premier. Pe contul său de Instagram, Elisei postează diverse fotografii în care alege descrieri pozitive. Cu toate acestea, este „bombardat” de întrebări care mai de care mai intime, legate de Oana Roman. Așa cum era de așteptat, Marius Elisei nu răspunde la niciuna dintre ele.

Sursa:Cancan.ro