Radio Simplu

Oana Roman si Marius Elisei, la un pas de despartire. Ce s-a intamplat

Oana Roman și Marius Elisei formează o familie frumoasă, iar din iubirea lor a venit pe lume fiica lor, Isabela. Vedeta și soțul ei au fost la un pas de despărțire, însă și-au dat seama că au făcut o greșeală și s-au împăcat cât ai clipi.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ca în orice relație, vedeta a povestit că au existat și certuri sau mici probleme. Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei este un bărbat foarte gelos. Se pare că gelozia lui Marius Elisei a făcut-o pe Oana Roman în urmă cu ceva timp să se gândească să pună stop căsniciei.

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a declarat Oana Roman.