Radio Simplu

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Sărbători, de dragul fiicei lor! „Este cel mai important”

Deși nu mai formează un cuplu, Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Crăciunul și Revelionul împreună. Motivul pentru care cei doi au luat această decizie este unul cât se poate de simplu: fiica lor, Izabela!

Deși nimic nu lăsa să se întevadă asta, cu puțin timp înainte de Sărbători, Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că ea și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au decis ca, de dragul fiicei lor, Izabela, să fie împreună de Crăciun și de Revelion.

Cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că, anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos, şi normal, şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că, recunosc, eu, în primul rând, aveam nevoie de linşte şi de odihnă, a declarat Oana Roman într-o emisiune TV.

Dat fiind că acesta va fi primul Crăciun în casă nouă, Oana Roman îl va sărbători, evident, în familie, alături de cei dragi, dar cumpăna dintre ani o va prinde la munte.

Fac ce fac oamenii de Sărbători… Stau acasă, în primul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… Plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele, şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile, a mai spus Oana.

Motivul despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei
Pe 11 decembrie, Oana Roman și-a luat prin surprindere fanii de pe conturile de socializare, anunțând că a decis să divorțeze.

Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o si am sters-o apoi. Din pacate, o fac pana la urma.
Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată.
Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculați.
In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile.

Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.
Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna , asta doar timpul va decide .
Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere .
Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris .

Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință , si imi doresc ca relatia noastră ca părinți sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul.
Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni , s a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei , am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toată viața mea !

Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem .
Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme , dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă.
Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi , dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție.
Mi as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară!
Va mulțumesc! a scris Oana Roman.

Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită.

Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat, a conchis Oana Roman.