Radio Simplu

Oana Roman, probleme cu bani! Din ce va ajunge sa traiasca

Coronavirusul nu tine cont de nume sau de pozitia sociala! Criza declansata de starea de urgenta pare sa loveasca in toate domeniile, astfel incat unele vedete au inceput sa declare ca vor aparea probleme financiare.
Acesta este si cazul Oanei Roman, care si-a suspendat momentan activitatea si nu va mai avea de unde sa incaseze bani.

Fiica lui Petre Roman a împărtășit greutățile prin care trece urmaritorilor ei din mediul online, unde a dezvăluit că a început să se confrunte cu probleme financiare, dar cu toate acestea, încearcă să-i ajute, așa cum poate, pe cei care suferă din cauza virusului global.

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează”, a scris Oana Roman, pe Instagram. „Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.”

Iar pentru că o problemă nu vine niciodată singură, Oana Roman a mărturisit că în această perioadă, fiica sa și a lui Marius Elisei a făcut amigdalită și a avut nevoie de medicamentație.

Chiar și așa, vedeta nu își lasă semenii la grei și le acordă tot ajutorul pe care îl poate da. Așa că a lansat oferte pentru micile afaceri și artizanii care au cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de COVID-19.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman