Radio Simplu

Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei. Vlad Gherman a plâns pe net după fosta, Cristina Ciobănaşu

Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei. Vlad Gherman a surprins pe toată lumea după ce a izbucnit în plâns pe net, în timp ce vorbea despre fosta lui iubită, Cristina Ciobănaşu.

Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei. Actorul consideră că nu a făcut nimic greşit şi că a făcut e un gest de sinceritate absolută în fața fanilor săi. El a rememorat lunga relație cu fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, și a început să plângă, filmându-se în live-ul online.

Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei
„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.

Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră. Și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, le-a povestit fanilor săi.

Se pare că Oana Moşneagu, actuala iubită a lui Vlad Gherman nu a fost tocmai încântată de lacrimile iubitului după fosta, pentru că nu a făcut niciun comentariu pe baza acestui subiect, dar îl înțelege şi îi respectă reacţiile. Ca să îi reamintească locul ei în viața lui, a făcut o postare, pe Insta Story, în care povestește că s-a apucat de kinetoterapie, și că e la un restaurant anume, unde își așteaptă iubitul la masă.