Radio Simplu

Oana Lis a lasat un mesaj socant pe social media: „Va anunt cu durere in suflet”

Oana Lis si-a socat fanii atunci cand a lasat un mesaj criptic pe social media.

Oana Lis a lasat un mesaj socant pe social media. Aceasta a lasat un mesaj pe contul ei de socializare, in care isi anunta fanii ca este nevoita sa scoata din lista ei de prieteni, pe unul dintre ei, pentru ca a atins limita de 5000 de admiratori pe Facebook.

Astfel, sotia lui Viorel Lis a explicat motivul pentru a recurs la acest gest, spre surprnderea admiratorilor ei.

Oana Lis a lasat un mesaj socant pe social media

„Mi-a dat cerere de prietenie unu mişto rău!!! ?Aşa că vă anunţ cu durere în suflet că trebuie sa șterg pe unul dintre voi… cel putin! Căci am maxim 5 mii si vreau să fac loc pentru oameni noi şi poate mai prezenți pe fb meu! Deci, se oferă cineva să plece de bunăvoie şi nesilit de nimeni!?☺️?” a scris aceasta.

Oana Lis, violata de tatal ei. Cum o ajuta psihologia sa scape de aceasta trauma

Oana Lis a fost violata de tatal ei timp de 2 ani, de la varsta de 12 ani pana la 14 ani. Cum era normal, vedeta a ramas cu sechele si a refuzat sa isi mai vada familia. Dar Oana Lis a inteles, cu ajutorul cursurilor de la facultatea de psihologie, de ce tatal ei i-a facut asta.

Blonda sustine ca regreta ca a termina cursurile. Aceasta sustine ca, cu ajutorul psihologiei, a invatat cum sa traiasca. Aceasta a invatat si ca trebuie sa isi rezolve problemele cu familia sa. Mai exact, cu fratele si cu tatal ei care a violat-o timp de 2 ani.

De la 12 pana la 14 ani, vedeta a fost violata de propriul tata. In plus, barbatul facea scandaluri des. Chiar isi punea fiica sa il omoare.

„Mă punea să mănânc de unde mâncau animalele. Mă punea să îl omor, într-o zi s-a dat cu benzină şi mi-a spus mie să îi dau foc. Am vrut să mă omor şi pe mine şi să îl omor şi pe el. Lucrurile astea le-am vorbit eu cu mine, cu Dumnezeu şi cu tatăl meu. Acum mă simt mai puternică şi pot să vorbesc.

Doar cine a trecut printr-un viol ştie cum e. La mine sunt 24 de ani de atunci şi e prima dată când pot să vorbesc despre asta. În România acesta este un subiect tabu. Tatăl meu, pentru că nu m-a ajutat nimeni să îl bag la puşcărie, a început o relaţie cu o altă femeie şi a început să o abuzeze şi pe fiica ei, de 14 ani. Eu aveam 12 ani când a început.